fbpx
Menu Zamknij

Insulinooporność – z czym to się je? Webinar z dietetyczką kliniczną (15.04.23)

Przy porannej kawie i zupełnie niespiesznie, w sobotnie, wiosenne przedpołudnie porozmawiamy z naszym gościem – Bożeną Pawłowską o przyczynach i konsekwencjach insulinooporności. Dowiemy się jak ją zdiagnozować oraz czy odżywianie ma wpływ na jej przebieg i czy można wyjść z insulinooporności. Otrzymamy pakiet praktycznych porad i pomocnych trików jak sobie z nią radzić w życiu codziennym.

Zachęcamy do udziału w spotkaniu na żywo. To świetna okazja by zadać pytania i otrzymać na nie odpowiedź specjalisty.

Link do wydarzenia: https://fb.me/e/2J2X7kDcx

Kilka słów Bożenie Pawłowskiej:
Nazywam się Bożena Pawłowska jestem dyplomowanym dietetykiem.
Każdego dnia uczę swoich pacjentów zdrowych i trwałych nawyków żywieniowych, ustalamy strategię żywieniową i suplementacyjną, bo zdrowa dieta to nie chwilowa zmiana ale nieodłączny element zdrowego życia.

Ukończyłam studia licencjackie w Krakowskiej Wyższej Szkole Promocji Zdrowia na kierunku dietetyka, ukończyłam także studia magisterskie na Uniwersytecie Jagiellońskim oraz studia podyplomowe z zakresu dietoterapii w Zdrowiu i Chorobie w Wyższej Szkole Nauk Społecznych i Medycznych w Lublinie. Nieustannie inwestuję w swój rozwój zawodowy, studiuję literaturę naukową, śledzę trendy i rekomendacje towarzystw naukowych, uczestniczę w konferencjach i szkoleniach branżowych.

#otyłość #insulinoporność #tosięleczy #dieta